Cyberkriminaliteten och hotbilden mot svenska företag har ökat markant under det senaste året. Det bekräftas inte minst av alla svarta nyhetsrubriker om genomförda cyberattacker och hack.
 
Bara i år har vi sett både ryska och kinesiska underrättelseorganisationer installera skadlig kod hos svenska företag för att komma åt värdefull data och information, samtidigt fokuserar hackers från Ukraina på att genomföra omfattande Phishing-attacker och banktrojaner, i syfte att stjäla våra pengar.
 
För att ge er full insikt i de nya säkerhetshoten och förstå hur angreppen praktiskt går till, har TrueSecs meriterade säkerhetsteam satt ihop en heldags-summit fylld med tekniska sessioner och massor av livedemos. Du får exklusiv insyn i hur den kriminella världen och underrättelseorganisationer agerar för att komma åt värdefull data och information.
 
Under Cyber Security Summit kommer ni att få ovärderliga insikter för att kunna agera proaktivt och möjlighet att kunna åtgärda svagheter som finns i er egna IT-miljö.
 
Är du IT-tekniker, utvecklare eller IT-chef och vill hålla dig uppdaterad på cybersäkerhet - missa inte den här dagen!
 

Anmäl dig här!
Talare

Kenneth Ljungqvist
Jimmy Ramsmark
Marcus Murray
Emil Kvarnhammar
Hasain Alshakarti
Fabio Viggiani

Agenda

2016 Breach Report!

09:00 - 09:15

I år har bolag som Yahoo, HSBC Bank, Santander Bank, DropBox, Epic Games, 7-Eleven, GoToMyPC, Snapchat, US Postal Service, Wal-Mart och över 700 andra amerikanska företag rapporterat om dataintrång.

Talare: Marcus Murray

The Diary of A RED TEAM Hacker

09:15 - 10:15

Erfarna cyberexperten Marcus Murray och Fabio Viggiani, visar hur man via Internet, bröt sig in i en internationell verksamhet för att få åtkomst till miljardbelopp - utan att upptäckas!

Talare: Fabio Viggiani , Marcus Murray

Ransomware, Clientside and Crypto Based Attacks

10:30 - 11:30

En djupdykning i Clientside-baserade attacker med allt ifrån att kryptera enskilda användares datorer till att lamslå hela organisationers IT-miljö.

Talare: Fabio Viggiani , Marcus Murray

Riktade angrepp - Under radarn med PowerShell & andra inbyggda verktyg

12:30 - 13:30

Få inblick i hur hackers utnyttjar befintlig infrastruktur för att genomföra riktade angrepp mot IT-miljöer, men vi ger dig även redskap för hur du kan upptäcka och stoppa dem i tid.

Talare: Kenneth Ljungqvist , Marcus Murray

Cloud Insecurities

13:45 - 14:45

Allt om risker och möjligheter med att lägga dina system och data i molnet! För dig som nyttjar eller planerar att nyttja molnbaserade IT-lösningar.

Talare: Hasain Alshakarti

Deadliest catch - Phishing and other email scams

15:00 - 16:00

Nätattackerna via epost blir allt mer sofistikerade och fler människor faller för dem. Det vi läser i media är endast toppen av isberget.

Talare: Emil Kvarnhammar , Jimmy Ramsmark

Cyber Security Summit 2016

Onsdag
30:e november 2016

 

Hotell Rival, Stockholm
eller via Live-stream

 

2 190 SEK delta på plats
1 580 SEK livestreaming-biljett

 

Experter som talar
på Rivals scen:
 

  • Markus Murray
  • Hasain Alshakarti
  • Emil Kvarnhammar
  • Fabio Viggiani
  • Jimmy Ramsmark
  • Kenneth Ljungqvist
  • Med flera!


 

Gå med i vårt nätverk!

 

   


Följ oss i våra sociala kanaler  - få de senaste uppdateringarna, se bilder och läs trådarna på: